Byte av Bokningssystem till Playtomic

Vårt nuvarande bokningssystem BokaTennis har blivit uppköpt av Playtomic. Playtomic är Europas största bokningssystem för racketsporter och har sitt huvudkontor i Spanien. De vill nu ta sig in ordentligt på den svenska marknaden. Många klubbar och padelhallar i Sverige använder redan Playtomic och vi ser fram emot att bli en del i den familjen av hallar.

Playtomic är i gång sedan början på Augusti på Skellefteå Tennisklubb – ICA Maxi Tennis & Padelcenter.

Playtomic skiljer sig lite från BokaTennis. Du kommer in i hallen med en kod som du får när du bokar tid. Du kan inte använda mobilen längre för att låsa upp entrédörren. Alla medlemmar kommer att få en personlig kod också om man vill komma in vid annan tid, tex för att gå på gymmet eller titta på någon som spelar. En fördel med Playtomic är att du kan välja att boka 60 eller 90 minuter. Det måste dock vara minst 60 minuter till de bokningar som redan är gjorda.

Här kommer viktig info inför bytet till Playtomic

  1. Ladda ner appen Playtomic på Google Play eller i App Store.
  2. Registrera dig. Du loggar in i appen med e-post och lösenord.
  3. OBS VIKTIGT! Du ska kontrollera att du har samma e-postadress inlagd i BokaTennis som den du registrerar i Playtomic. Gå till Mitt konto. Välj Mina uppgifter. Ändra e-postadressen om det inte stämmer. Inför bytet skickar vi över en fil till Playtomic med alla uppgifter från de som är registrerade i BokaTennis. Om e-posten inte stämmer kommer Playtomic inte kunna koppla ihop kontona.
  4. Saldot från BokaTennis kommer att föras över till Playtomic automatiskt om du har lagt in rätt e-postadress. Det kan ta någon vecka efter bytet innan pengarna kommer in på kontot.
  5. Tider som du har bokat i BokaTennis efter bytet kommer vi att flytta över till Playtomic.
  6. Är något oklart så kontaktar du oss på info@sketennis.se