cropped SkeTennis 280x220 vit logo

STK SÖKER HUVUDANSVARIG TENNISTRÄNARE!

Skellefteå Tennisklubb är ägare till Skellefteå Tennis & Padelcenter är granne med Skellefteå Kraft Arena där stadens stolthet spelar hockey i SHL. Det vi erbjuder inom Skellefteå Tennis & Padelcenter är en modern och fräsch anläggning för tennis- och padelspelare. Vi har två tennisbanor samt fyra Padelbanor, som håller öppet för spel mellan 07–23 varje veckodag, samt omklädningsrum, kansli och publika områden, inomhus. Under 2022 kommer vi även att färdigställa en ny shop/café, samt utveckla våra nyrenoverade lokaler ytterligare. Utomhus har vi 2 nyanlagda tennisbanor, samt 2 nyanlagda padelbanor.

Skellefteå Tennisklubb söker

En huvudansvarig tränare som är hängiven tennisspelare och föreningsmänniska.
Vi vill utvecklas tillsammans med en tennisspelande, pedagogisk föreningsmänniska som direkt, eller på lite sikt, blir navet i hela vår tennisverksamhet. Vi har idag visstidsanställda tränare i vår verksamhet som behöver stöttning och vägledning för att kunna göra ett bra jobb och klubben behöver dig som drivs av att utveckla barn och ungdomar i deras tennisutveckling. Du som söker älskar tennis och är en föreningsmänniska som vill ta nästa steg i din i din personliga utveckling, du är den personen som vi söker. Sannolikt har du det lilla extra som krävs för att göra jobbet till mer än bara ett jobb – och framför allt, vill du vara med och vidareutveckla vår klubb och våra tennisspelare.

Ditt uppdrag

Vi ser dig som ”spindeln i nätet” och du kommer att vara den drivande kraften i klubbens sammantagna tennisutveckling. Är du intresserad kan det även finnas möjlighet att utveckla både tennisshop och café, men primärt handlar det om tennisverksamheten.
Vi har idag en verksamhetsansvarig för klubben och Skellefteå Tennis & Padelcenter. Tillsammans sätter ni de övergripande målen och kommer överens om budgeten, men sedan är det ditt ansvar att sätta ihop grupper, lägga scheman, planera aktiviteter och bestämma hur vi bäst utvecklar tennisverksamheten. Det är du som blir klubbens viktigaste tennisambassadör och din ambition ska genomsyra all den tennisverksamhet, som klubben bedriver.

Din profil och bakgrund

För oss är det av yttersta vikt att du har ett genuint tennisintresse och att du brinner för att utveckla tennisspelare i alla åldrar. Du är dessutom kommunikativ och gillar att jobba tillsammans med andra människor, oavsett ålder, kön och bakgrund.
Vi tror att du har arbetat som tennistränare tidigare och har genomfört minst TGU1 eller motsvarande utbildning.

Det vi erbjuder dig är en utmaning!

Rätt person har mycket stor möjlighet att själv påverka, såväl innehåll som arbetstider. Du som jobbat med tennis tidigare vet du att regelbundna arbetstider behöver kompletteras med stor flexibilitet beroende på situation och säsong. Det viktiga är att vi får ihop en helhet som både du och klubben är nöjd med.

Kontakt och ansökningsdatum

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till Thomas Hedin (thomas@sketennis.se).

Sista ansökningsdag är den 11 februari 2022.

Eventuella frågor besvaras av Thomas Hedin, 070-333 22 42 eller Micke Lund, 070-261 27 01.