Vår padelverksamhet

Under 2017 fattade STK beslutet om att bygga Skellefteås första Padelbana - inomhus.

I april 2018 var den klar för spel och ända sedan starten har det varit full aktivitet på banan. Vi märker faktiskt att intresset för padel blir allt större! Vår förhoppning är nu att kunna starta upp en riktig "Padelskola", inomhus, för ungdomar under år 2021. Utomhus hoppas vi kunna komma komma igång, med systematisk ungdomsträning, redan under sommaren år 2020.

Padelbanorna utomhus tillkom under sommaren 2019. Detta för att ytterligare popularisera och bredda utbudet av racketsport, i Skellefteå kommun, och samtidigt kunna erbjuda våra ungdomar ett nytt attraktivt aktivitetsalternativ.

Vi hade aldrig klarat detta utan ekonomisk hjälp och konstaterar att vi har har Arvsfonden att tacka för möjligheten att kunna spela padel utomhus, i Skellefteå.

KÄNN ER VÄLKOMNA ATT BESÖKA OSS & VÅRT KANSLI

VÅRA ÖPPETIDER

KANSLIET: 8:00 – 12:00
Öppet måndag - fredag

TENNIS 7:00 – 23:00
Öppet för spel alla dagar

PADEL: 7:00 – 23:00
Öppet för spel alla dagar

VÄLKOMMEN ATT BOKA TENNIS- ELLER PADELBANA

BOKA DIN BANA HÄR

Klicka dig vidare och boka enkelt din bana

BOKA BANA ONLINE

HÖR GÄRNA AV ER TILL OSS SÅ ÅTERKOMMER VI SÅ FORT VI HAR MÖJLIGHET

KONTAKTA OSS

EN KLUBB FÖR ALLA – TENNIS & PADEL UNDER SAMMA TAK

OM SKELLEFTEÅ TK

Skellefteå Tennisklubb bildades 1927. Idag har klubben ca 160 medlemmar, och klubben äger själva tennisanläggningen uppe på Vitbergsområdet. Dessutom finns i anslutning till hallen två utomhusbanor belagda med Canada Tenn som är ett slags grönt grus, och två utomhus padelbanor.