Vår padelverksamhet

Under 2017 fattade STK beslutet om att bygga Skellefteås första Padelbana - inomhus.

Resten är historia brukar man säga. Nu har vi tre dubbelbanor inne och en singelbana. Beläggningen är stabil och redan nu har vi 6 divisioner med åtta lag i varje som lirar seriespel hos oss. Både damer och herrar där vi önskar fler damlag som vill spela match en gång i veckan mot nytt motstånd. Lärorikt och väldigt kul! Kontakta oss på info@sketennis om ni är intresserade.

Padelbanorna utomhus tillkom under sommaren 2019. Detta för att ytterligare popularisera och bredda utbudet av racketsport, i Skellefteå kommun, och samtidigt kunna erbjuda våra ungdomar ett nytt attraktivt aktivitetsalternativ. Sommaren 2024 kommer vi att köra igång ett seriespel över sommaren för första gången.

Vi hade aldrig klarat detta utan ekonomisk hjälp och konstaterar att vi har har Arvsfonden att tacka för möjligheten att kunna spela padel utomhus, i Skellefteå.

KÄNN ER VÄLKOMNA ATT BESÖKA OSS & VÅRT KANSLI

VÅRA ÖPPETIDER

KANSLIET:
Mån – Tors: 09.00 - 13.00 | 16.00 - 20.00
Fre: 09.00 - 13.00
Sön: 14.00 - 20.00

Kansliet bemannat dessa tider

TENNIS 7:00 – 23:00
Öppet för spel alla dagar

PADEL: 7:00 – 23:00
Öppet för spel alla dagar

VÄLKOMMEN ATT BOKA TENNIS- ELLER PADELBANA

BOKA DIN BANA HÄR

Klicka dig vidare och boka enkelt din bana

BOKA BANA ONLINE

HÖR GÄRNA AV ER TILL OSS SÅ ÅTERKOMMER VI SÅ FORT VI HAR MÖJLIGHET

KONTAKTA OSS

EN KLUBB FÖR ALLA – TENNIS & PADEL UNDER SAMMA TAK

OM SKELLEFTEÅ TK

Skellefteå Tennisklubb bildades 1927. Idag har klubben ca 160 medlemmar, och klubben äger själva tennisanläggningen uppe på Vitbergsområdet. Dessutom finns i anslutning till hallen två utomhusbanor belagda med Canada Tenn som är ett slags grönt grus, och två utomhus padelbanor.